Macbook Pro Tips And Tricks

Published Apr 12, 21
1 min read

Macbook Tips And Tricks - Deze Tips Ken Jij Nog Niet!

En wordt het dan toch allemaal wat ingewikkeld, dan loodst hij de lezer snel en zeker langs eventuele barrières en valkuilen. De boeken van Ronald vind je hier.. Hier allemaal handige tips voor je MacBook, iMac of andere Mac. Er zitten vast nog een paar nieuwe bij. Wedden? Je kan beter NIET automatisch updaten, en zeker niet naar Catalina, vanwege Adobe en allerlei ander gedoe. Ik doe Mojave 10. 14.6, en niet nieuwer. Hier meer info.Systeemvoorkeuren > Software updates > “Werk bij” UITZETTENen daar bij Geavanceerd ook ALLES UIT.

14 Must-know Tips En Trucs Voor Mac Os X

Kleine updates kun je juist wel doen, want dat gaat meestal over security. En IOS (iPhone / iPad) kan je juist WEL automatisch updaten. Sluit programma’s die je op dat moment niet nodig hebt. Sluit tabbladen in je browser. Kijk maar bij hoeveel RAM en CPU die gebruiken. Dat trekt geen enkele computer! Als je je Mac binnen een dag weer gaat gebruiken kun je ‘m beter aanlaten. iMac? Stel in dat hij na een half uur op slaap gaat, bij Energie - 14 must-know tips en trucs voor Mac OS X. Slaap kost minder stroom dan helemaal Afsluiten en opstarten. Ook tijdens vervoer kan hij op “slaap” staan, want een SSD heeft geen bewegende delen meer. Stap 1: download :Dan volg je de stappen. Alles opgelost!Je kan ook in de App Store een gratis installeren.

Macbook Tips - Het Complete Overzicht Van Macbook Tips

Scrollrichting: natuurlijk: UIT.Ik gebruik voor meer gestures, window snapping, en meer sneltoetsen, zoals voor Spotify of . Neem een , want die gaat anders heel snel kapot. ⌘ Spatie, tik dan de eerste letters van programma’s en Enter om die snel te starten.⌘ Tab om te schakelen tussen open programma’s. Dit zijn de 10 beste Mac tips van 2021.⌘ Tilde voor open documenten (tilde zit naast de Z).⌘C is Copy ⌘V is Plak ⌘X is Delete ⌘Z is Undo⌘S is Save ⌘O is Open ⌘Q is Quit ⌘A is Select all⌘ + is inzoomen, ⌘– is uitzoomen⌘i is info.⌘, is Voorkeuren Tik ⌘1, 2, 3 of 4, en gebruik daar de pijltjes-toetsen.
Mac Sneller Maken? Pc Refresh Kent Alle Tips En Trucs!Tips En Tricks Voor Nieuwe Macbook-gebruikers - Pinterest
Omhoog: hogere map de mapnaam, bovenaan: toon Pad. Sleep vaak gebruikte mappen in de (en gebruik die ook in dialoog-schermen zoals Bewaren en Openen)Weergave > Toon Statusbalk: altijd handig. bestanden met . GEAVANCEERDE TIP: Tik en dan . Zet die op “bewerkingsdatum”. Markeer dat met een kleur. Dan zie je meteen, aan de kleur, dat de nieuwste bovenaan staan.

Snel Schakelen Tussen Gebruikers Op De Mac - Apple Support

Gebruik voor sorteren op naam, grootte of type. Je hebt dan (tijdelijk) een grote monitor en je hebt geen externe monitor meer nodig. Moet je wel goede ogen hebben!Systeemvoorkeuren > Beeldscherm > Geschaald is de beste media player voor Mac OS.Een kan ook: draadloos al je films en muziek. Neem er een goede DAC bij voor de beste geluidskwaliteit. Hier alles over . voor draadloze audio, multi-room en EQ voor EQ en luider geluid. En hier de als anti-RSI, als super-muis, en om te tekenen. Bijvoorbeeld een kleine Bamboo, en stel die in op Goedkope en snelle upgrades voor je Mac, zoals of deze . Aan te sluiten met .

Handige Apple Tips En Trucjes - Machelp

Deze goedkope USB-C hub met HDMI, USB en SD is 15 euro. Of deze kleinere voor 9 euro (zonder SD). Alle oude Macs zijn opeens weer supersnel Zelfs als ze al ACHT JAAR OUD ZIJN! Fusion Drive is ook niks, dat moet ook SSD zijn. Apple’s Mac Book pro-laptops bieden tal van trucs en tips die zijn ingebouwd om u te helpen uw werkstroom te versnellen. De meeste taken die u wilt uitvoeren, kunnen worden versneld door deze sneltoetsen of snelle tricks te gebruiken. Bovendien helpen sommige van deze tips je om je MacBook Pro beter te leren kennen.

Tips En Trucs Om Macbook Pro Te Gebruiken

Hiermee kun je op elke kant klikken, verticaal je twee vingers schuiven om omhoog en omlaag te bladeren, of zelfs door foto’s bladeren met slechts drie vingerbewegingen, enz. Stel je voor dat een trackpad dit allemaal kan doen, dan wat er allemaal kan worden gedaan met andere trucs. Hier zijn enkele van de tips en trucs die specifiek zijn voor de MacBook Pro en die u helpen het meeste uit uw nieuwe computer te halen.
Apple Airpods: 16 Tips En TrucsHandige Tips En Tricks Voor Gebruik Van Je Macbook En Imac
U kunt echter eenvoudig snapshots van het scherm van uw MacBook maken door gelijktijdig gebruik te maken van de toetsencombinatie ““. Zodra u op deze toetsen drukt, verschijnt een vierkant pictogram op uw scherm (MacBook Pro Tips en Tricks). Sleep het vierkant gewoon over een gewenst gebied “” naar uw harde schijf. Het is een snelle manier om afbeeldingen van uw bureaublad op te nemen.

Macbook Pro Tips En Tricks

De “” -optie voor het Trackpad is standaard UITGESCHAKELD. Daarom moet u dit inschakelen in systeemvoorkeuren. Open hiervoor het -scherm; klik op het tabblad “” en schakel de opties “” en “” in door de overeenkomstige vakjes aan te vinken. Dit maakt uw trackpad links klikbaar met één vinger tikken en rechts klikbaar met twee. Met de functie Tab-aanvullen hoeft u niet eens de volledige paden uit te typen. Deze tip werkt zelfs in de dialoogvensters en is een van de handigste sneltoetsen voor de Finder. Mac OS X van je MacBook heeft een locatiemanagerfunctie, waarmee je het Wi-Fi-netwerk op bepaalde locaties automatisch kunt uitschakelen.

Macbook Pro Tips En Tricks

Op deze manier is de MacBook niet constant op zoek naar een WiFi-netwerk. Omdat het een locatie is waar ik gemakkelijk naar kan schakelen onder het Apple-menu en als ik land, kan ik terugschakelen naar mijn “automatische” locatie. Om uw schermkleuren te inverteren, houdt u gewoon “” -toetsen ingedrukt en herhaalt u de reeks opnieuw als u terug wilt wijzigen. u kunt soms sommige van uw bestanden of mappen als verborgen plaatsen in Dialoogvensters openen en opslaan. Gebruik daarom “” in elk dialoogvenster om deze verborgen bestanden weer te geven of eenvoudig te schakelen. u kunt het scherm van uw MacBook Pro onmiddellijk vergrendelen door tegelijkertijd op “” te drukken - Nieuws, geruchten en handige tips Apple. MacBook tips.

Hoe U Uw Macbook Pro In De Fabriek Kunt Resetten

5 en later. Met dit hulpprogramma kunt u volledige systeemback-ups maken en zelfs de gegevens van die back-ups herstellen met een intuïtieve gebruikersinterface. Om een ​​back-up van uw gegevens te maken, sluit u een tweede schijfstation op uw Mac aan of kunt u zelfs eenvoudig beschikbare USB- of FireWire-aangesloten schijven gebruiken - Mac sneller maken? PC Refresh kent alle tips en trucs!. Klik vervolgens op “” en dit zal een momentopname van uw huidige Mac maken. Telkens wanneer u die schijf weer aansluit op uw Mac, zal Time Machine alle bestanden die zijn gewijzigd scannen en bijwerken. Dit zijn enkele van de basistips en -trucs die u helpen om uw MacBook Pro eenvoudig en veilig te gebruiken.

Macbook Tips And Tricks - Deze Tips Ken Jij Nog Niet!

Is het niet cool? Pas deze tips aan om uw Mac-ervaring nog leuker te maken. Vergeet niet om de laatste tip te gebruiken. Het helpt je echt om je gegevens terug te krijgen. Als u vergeet de back-up van de gegevens te maken, kunt u uw gegevens in elke situatie verliezen.

Bovendien is deze tool handig om gegevens herstellen na Mac-upgrade van een lagere versie naar een hogere versie. Tips en trucs om MacBook Pro te gebruiken was last modified: december 10th, 2019 by Remo Software. MacBook tips - het complete overzicht van MacBook tips.

Macbook Tips And Tricks

Zeker gezien de prijzen van een nieuwe Mac (zelfs een "instapmodel" iMac kost je al meer dan duizend euro), kan het natuurlijk heel logisch zijn om één Mac te kopen die door meerdere mensen gebruikt wordt (Nieuwe Mac kopen of gekocht? Alles waar je op moet letten). De Mac heeft hier ook goede ondersteuning voor, en maakt het vrij eenvoudig om een Mac te delen met meerdere gebruikers.

Navigation

Home

Latest Posts

Seo Optimalisatie Kosten & Linkbuilding

Published Sep 13, 21
6 min read

Kwaliteit Content - Linkbuilding

Published Sep 09, 21
6 min read