Betrouwbare Hosting Hostingbedrijf

Published Sep 04, 20
6 min read

Table of Contents


Hosting En Servers

Daarnaast heb ik altijd al een obsessie met snelheid gehad, als het gaat om het browsen op internet. Vanzelfsprekend wilde ik natuurlijk ook zelf altijd de snelste websites! Rond het jaar 2015 ben ik begonnen met de website Sneakerwijzer.nl. Daarvoor had ik al tientallen websites beheerd en gemaakt, zowel voor mezelf als voor klanten en ook nu doen we dat nog.

Voor deze website is het natuurlijk van essentieel belang dat hij altijd online is, maar ook dat de website snel is. En je moet je voorstellen dat deze website 31.000 bezoekers per maand krijgt, meer dan 13.000 sneakers bevat en honderden pagina’s heeft. Daarnaast kunnen op elk moment tientallen bezoekers bezig zijn met zoeken en filteren en hebben we te maken met tientallen webshops die elke dag meerdere keren geüpdatet moeten worden.

Vandaar dat ik jaren op zoek ben geweest naar de snelste en beste WordPress Hosting van Nederland. En dit geldt natuurlijk ook voor België. Eindelijk gevonden! Ik heb in de loop der tijd met de volgende WordPress Hosts in Nederland en België te maken gehad: Byte, Mijndomein, Duco Hosting, Domeinwinkel, Yourhosting, Neostrada, HostGator, GoDaddy, Strato WordPress en nog een aantal andere minder bekende webhosts.

Het is wél zo dat ik altijd een aantal cruciale dingen miste, met name op het gebied van: En bij deze hosts heb ik zo ongeveer alles geprobeerd: SSD Hosting, Virtual Private Cloud, Managed Hosting, WooCommerce Hosting etc. En zoals gezegd: het is zeker niet zo dat ik altijd ontevreden was.

Zeg maar de Champions League van de WordPress webhosts en daarin zijn ze al jaren kampioen. We kunnen ons nu bij Sneakerwijzer weer helemaal richten op wat we willen en leuk vinden: de website continu blijven doorontwikkelen én tijd hebben voor de marketing. Toen we voor de zoveelste keer aan het kl*ten waren met de tigste cache plugin ben ik ook voor de zoveelste keer gaan Googelen op de snelste, meest stabiele en beste WordPress Hosting Nederland 2018-2020 (of België uiteraard!) die er te vinden was (Vps Amsterdam).

Lees hier het commentaar van the LoadStorm Managed WordPress Hosting performance test: Zie hier een voorbeeld van de extreem goede performance en uptime van Kinsta: En sinds kort zijn er ook goedkopere pakketten, al vanaf $ 30, zodat er voor iedereen een geschikt pakket te vinden is. Dat is erg fijn voor de single-site bedrijven, bloggers en vloggers.

Webhosting

Big DataHosting

Tenminste, als je je website serieus neemt. Check hier het hele overzicht inclusief de mogelijkheden. van de website Uitstekende en snelle 24/7 Stabiliteit en Eenvoudig site management Goede Dat waren voor ons althans de belangrijkste zaken die we hebben overwogen alvorens over te stappen naar Kinsta. En uiteraard noemen we hier niet de standaardzaken die je bij alle serieuze zakelijke (Un)Managed WordPress Hosting bedrijven in Nederland krijgt aangeboden.

Zoals gezegd hanteert Kinsta een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Je kunt de snelheid en de andere voordelen dus gratis uitproberen. Dertig dagen lang. En nu, met de Free White Glove Migration, kun je dus moeiteloos en risicoloos je site uittesten op de beste WordPress webhost van Nederland. Uiteraard biedt Kinsta alle basismogelijkheden die elke goede Managed WordPress Host ook heeft.

Per feature zal ik in dit artikel een video laten zien zodat je meteen kunt zien hoe deze features in de praktijk werken. Zo kun je zelf ervaren hoe eenvoudig, snel en goed deze WordPress Hosting is. Kinsta maakt gebruik van het Google Cloud Platform. Dat brengt een aantal voordelen met zich mee: dezelfde infrastructuur als Google perfecte stabiliteit en uptime page load times drastisch gereduceerd 20+ datacenters over de hele wereld, je kunt zelf kiezen waar je je website gehost wilt hebben (Nederland, België, Duitsland, Engeland, Amerika etc.) Voor de échte techies: check hier of hier alle voordelen en de technische achtergrond.

GegevensbeschermingWindows Servers

Maar er is veel meer. Dus wil je graag je snelheid WordPress verbeteren, lees dan verder! Eigenlijk is alles bij Kinsta erop gericht om je WordPress website zo snel mogelijk te maken: Zie hieronder de resultaten van deze pagina getest via Pingdom: een laadtijd van slechts 601 ms, oftewel .

Maar ook zonder Cloudflare is Kinsta al vele malen sneller dan alle andere (Managed) WordPress Hosting partijen die ik ooit heb gezien. Bekijk hieronder de geweldige snelheid van de Managed WordPress Hosting bij Kinsta. Een ander voorbeeld is van Crunchify.com die zijn overgestapt en een snelheidstest deden: Wil je meer benchmark resultaten uit vele onafhankelijke tests bekijken, check dan deze pagina.

Je kunt nu zelf -zonder technische kennis- heel eenvoudig en snel een WordPress OTAP straat opzetten (ontwikkelen, testen, acceptatie en productie). In ons geval 1 development-omgeving, 1 test/acceptatieomgeving en 1 productieomgeving. De development omgeving is een WordPress testomgeving die ergens anders gehost wordt en waar we de eerste versies van nieuwe ideeën opzetten.

Beveiligingssystemen

Op deze manier heb je een professionele teststraat die je met 1 klik kunt instellen. Heel erg prettig, makkelijk en professioneel. Geen fouten, crashes, verkeerde content of andere verrassingen meer op je livesite! Nu wordt wel eens vaker gezegd dat iets met één druk op de knop gaat maar in dit geval is dat ook echt het geval (Top hosting met voldoende opslag).

Voorheen moesten we WordPress lokaal installeren (met WAMP) om een WordPress testomgeving te maken (Top hosting eigen server). Voordat je deze dan goed up-and-running had was je zo minimaal een uurtje verder. Ook het vervolgens overzetten naar live kost veel tijd en moeite. Kortom: WordPress lokaal installeren is gelukkig ook verleden tijd. Wat Kinsta heeft gedaan is simpel maar doeltreffend: een knop om een testsite op te zetten en een knop om deze omgeving live te zetten als de site goed getest is en live kan gaan.

Werkelijk briljant. Dit is, naast de superieure snelheid voor mij . Het scheelt zo ontzettend veel tijd, moeite en frustratie, ongelooflijk. En als je dan bedenkt dat een Business 1 Plan $ 100 per maand kost dan is dat echt extreem weinig. Want wat kost een uur werk je als ZZP-er of als bedrijf? En hoeveel uur ben je per maand kwijt aan testservers, backups maken, testversies overzetten, monitoren van de website etc? Of aan het repareren van fouten op je website omdat je alles toch op de livesite hebt gedaan omdat het zoveel tijd kost om een testomgeving in te richten??? Dat bedoel ik… 🙂 Bekijk hieronder de demonstratie zodat je zelf kunt zien hoe makkelijk het opzetten van een testomgeving in WordPress kan zijn.

Ghislain (BE) automatische server side page caching (geen plug-ins nodig!) ultrastabiel superieure beveiliging 24/7 monitoring testomgeving met 1 klik automatische backups handmatige backups met 1 klik gratis migratie(s) eenvoudig maar krachtig controlepaneel geen e-mail functionaliteit (makkelijk op te lossen via Google/Outlook of door oude host met minimaal pakket aan te houden voor alleen e-mail) Wat bij de meeste webhosts ook vaak omslachtig is, is het maken en terugzetten van backups.

Letterlijk met een druk op de knop maak je een backup in nog geen 10 seconden. Check dit artikel voor de achtergrond en zie in de video hoe dit werkt in de praktijk. Voordelen backups in Kinsta tov normale (Managed) WordPress Hosting Nederland: Veel sneller, een site van 6GB gaat in ca.

Navigation

Home

Latest Posts

Seo Pakketten Tarieven

Published May 14, 21
6 min read

Deals Marketing

Published May 03, 21
6 min read